Gratis

Wil jij beter in balans blijven, en een leven met meer rust en minder stress?

Vind jij het lastig om je balans te bewaren in de hectiek van alledag? Je tijd evenwichtig te verdelen tussen gezin, werk, sociale contacten én ruimte voor jezelf?

Heb jij het idee dat je meer tegemoet komt aan de belangen van anderen dan die van jezelf? Je wilt niet langer blijven "aanmodderen", omdat je merkt, dat je gezondheid eronder heeft te lijden. Je wil meer rust!

Maar hoe ga je dan om met alle verwachtingen die iedereen van je heeft?

Nee, even doorzetten nog. Nog maar een paar weken tot het eind van het jaar, tot de feestdagen achter de rug zijn. Dan ga je met frisse zin en goede voornemens om het écht anders te gaan doen, aan 2018 beginnen.

Maar waarom wachten als je NU nog meer rust kunt brengen in de laatste hectische weken van dit jaar? Schrijf je in voor mijn GRATIS videoserie "Meer grip op stress", en ontdek alle geheimen over stress en een succesvolle aanpak daarvan.

Vanaf 20 november deel ik dagelijks video's met je. Je ontvangt tevens een prachtig werkboek met praktische oefeningen. Je krijgt inzage in een volledige module van mijn nieuwe online training "Aan het stuur". Deze module vertegenwoordigt een waarde van € 79,-.

Waarom ik dit met jou wil delen?

Omdat ik zoveel mensen zie worstelen met het behouden van hun balans. En dat terwijl het helemaal niet zo moeilijk is. Als jij weet wat hét geheim is achter de aanpak van stress, is een leven in balans met meer rust en minder stress ook voor jou weggelegd. En als jij in balans bent, profiteren je gezinsleden daar ook van!

  • Vind jij het lastig om je balans te bewaren in de hectiek van alledag? Je tijd evenwichtig te verdelen tussen gezin, werk, sociale contacten én ruimte voor jezelf?
  • Heb jij het idee dat je meer tegemoet komt aan de belangen van anderen dan die van jezelf? Voel je ergens diep van binnen dat je je leven zou willen vormgeven op jouw manier?
  • Heb jij last van stemmetjes die je vertellen dat het nooit goed GENOEG is wat je doet? Belemmert jouw onzekerheid je om te doen waar jij het meeste naar verlangt?
  • Je wilt niet langer blijven "aanmodderen", omdat je merkt, dat je gezondheid eronder heeft te lijden. Je wil nu voor eens en voor altijd breken met patronen die je belemmeren. En bovenal wil je meer RUST!
  • Ben jij hoogsensitief en geloof je dat een leven zonder stress niet voor jou is weggelegd? Dat leven met hoogsensitiviteit een last is?
  • Je wordt er onzeker van, bent gespannen, en vooral geeft het je STRESS. Je wil je leven graag anders leven, maar lijkt telkens in dezelfde valkuilen te trappen.
  • Het lijkt soms, alsof je in een bus zit, die maar door blijft denderen, maar hij gaat niet altijd de juiste kant op.
  • Vanaf 20 november: gratis videoserie om meer grip te krijgen op stress

    In deze videoserie ontdek je wat ervoor zorgt dat jij of je gezin stress ervaart. Ik deel HET geheim met je hoe jij meer grip krijgt op je leven en hoe je stressvrij kunt leven.